İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi programı öğretim elemanları ve öğrencileri 21 Aralık'ta gezi ...
Daha Fazlası
Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Gıda Kalite Kontolü ve Analizi Programı hocaları ve öğrencileri Gıdanın Yıldızları, Sürdürülebilirlik Zirve’si etkinliğine katılımlarını gerçekleştirdi. ...
Daha Fazlası
İstanbul Gelişim Üniversitesi Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Nizamlıoğlu, "Bakterilerden korunmak için öncelikle tükettiğiniz gıdaların ...
Daha Fazlası
“Akdeniz ülkelerinde kardiyovasküler hastalıklar ve kanser sebebi ile ölüm riskinin diğer Avrupa ülkelerine göre çok daha düşük olduğu bilimsel bir ...
Daha Fazlası
İstanbul Gelişim Üniversitesi, Gıda İşleme Bölüm Başkanı, Dr. Öğr. Üyesi Negin Azarabadi "Yüzyıllardan beridir insanlık tarafından çeşitli otlar, mutfak ve ...
Daha Fazlası
İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mustafa Nizamlıoğlu, Karantina sürecindeki düşük maliyetli gıdalar hakkında bilgi verdi. ...
Daha Fazlası
İstanbul Gelişim Üniversitesi SHMYO Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Programı Öğr. Gör. Ezgi Genç "Dünyada gıdaya ilişkin sorunların çözümü gün ...
Daha Fazlası
İstanbul Gelişim Üniversitesi, Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Bölüm Başkanı, Dr. Öğr. Üyesi Negin Azarabadi, sudan sonra dünyada en çok ...
Daha Fazlası
İstanbul Gelişim Üniversitesi Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Negin Azarabadi, "marketlerde satılan gıdaların etiketlerinin tüketiciler ...
Daha Fazlası
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO) Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Program Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Negin ...
Daha Fazlası
İstanbul Gelişim Üniversitesi Öğr. Gör. Tolga Kağan Tepe toplumumuzda sık tüketilen ancak sağlık açısından herkesin aklında soru işareti bırakan patates ...
Daha Fazlası
İstanbul Gelişim Üniversitesi Öğr. Gör. Ezgi Genç, lipitlerin sağlık için zararlı olup olmadığı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Genç, "Sağlığa faydalı ...
Daha Fazlası
İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mustafa Nizamlıoğlu moderatörlüğünde Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Laboratuvar Teknolojisi ...
Daha Fazlası
Dünyanın bazı bölgelerinde "Red gold" (kızıl altın) olarak bilinen Safran, Crocus Sativus L. çiçeğinin koyu kırmızı stigmalarının kurutulması sonucu elde ...
Daha Fazlası