İstanbul Gelişim Üniversitesi Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Nizamlıoğlu, "Bakterilerden korunmak için öncelikle tükettiğiniz gıdaların ...
Daha FazlasıAnemi, kırmızı kan hücrelerinin sayısının veya kırmızı kan hücrelerinde bulunan hemoglobin konsantrasyonunun normalden düşük olduğu bir durumdur. Tedavi edilmediği takdirde ...
Daha FazlasıTıbbi Laboratuvar Teknikleri Programı olarak öğrencilerimiz için faydalı olacağını düşündüğümüz “Öz Geçmiş Hazırlama” konusuna yer vermek istedik ve bu konuda ...
Daha Fazlasıİstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Dr. Öğr. Üyesi Arzu Özgen, geçmişten günümüze pandemiler hakkında bilgi ...
Daha Fazlasıİstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Program Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Arzu Özgen polimeraz zincir reaksiyonu ...
Daha Fazlasıİstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO) Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Program Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Arzu Özgen "Prionlar" ...
Daha Fazlasıİstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO) Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Program Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Arzu Özgen insülin ...
Daha Fazlasıİstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO), Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Program Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Arzu Özgen öncülüğünde, ...
Daha Fazlasıİstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO), Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Program Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Arzu Özgen Çölyak ...
Daha Fazlasıİstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO), Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Program Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Arzu Özgen, Human ...
Daha Fazlasıİstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO) Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Programı Program Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Arzu ÖZGEN'in ...
Daha FazlasıYataklı tedavi kurumlarında staj yapan öğrencilerin, hastalar için oluşturulmuş yemek servisinden ücretsiz yararlanmasına ilişkin yönetmelik değişikliği Resmi Gazete'de yer aldı. ...
Daha Fazlası