İlk ve Acil Yardım

İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi

Değerli Öğrenciler,

6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu gereği hastanelerde ve diğer alanlarda dönem içinde mesleki uygulama / yaz stajı yapacak 2. Sınıf bu dönem yatay geçişle gelen ve yine 2. Sınıf olup; 25-26.05.2023 ve 30-31.05.2023 tarihli yapılan İSG eğitimlerinde başarısız olmuş ya da herhangi bir sebeple eğitime katılamamış öğrencilerin alması zorunlu olduğu “Temel İş Sağlığı ve Güvenliği” Eğitimi uzaktan eğitim şeklinde 12 ve 13 Ekim 2023 tarihlerinde LMS üzerinden asenkron olarak verilecektir. Temel İSG Eğitimi gereği öğrenciler eğitimlerinin sonunda 13 Ekim 2023 saat 17.00-23.59 saatleri arasında çevrimiçi olarak sınava girecekler ve geçer not alanlara (en az 60 puan ve üzeri) İSG eğitimi aldıklarına dair belge verilecektir.

DİKKAT! Yapılacak eğitimin başka bir telafisi olmayacaktır. LMS üzerinde eğitim belirtilen tarihlerde aktifleştirilecektir. Bu eğitim sadece bu dönem yatay geçişle gelen ve yapılan önceki eğitimlere katılamayan veya başarısız olmuş 2. Sınıf öğrencilerimiz için yapılmaktadır.

Sağlıklı Günler Dileriz.

SHMYO Staj Komisyonu