Memnuniyet ve Şikayetleriniz için   İGÜMER

SHMYO 2024-2025 Akademik Yılı Açılış Toplantısı gerçekleştirildi!

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 2024-2025 Akademik Yılı Açılış Toplantısı gerçekleştirildi. SHMYO Müdürü Prof. Dr. Mustafa Nizamlıoğlu’nun açılış konuşmasıyla başlayan toplantıya; Rektör Prof. Dr. Bahri Şahin, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Nuri Kuruoğlu, Prof. Dr. Necmettin Maraşlı, Prof. Dr. Arda Öztürkcan ve SHMYO öğretim elemanları katılım sağladı.
30 Eylül 2024 Pazartesi günü 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde başladı. Yeni eğitim-öğretim yılı planları, hedefleri ve faaliyetlerine yer verilen Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 2024-2025 Akademik Yılı Açılış Toplantısı SHMYO Müdürü Prof. Dr. Mustafa Nizamlıoğlu’nun açılış konuşmasıyla başladı. Yüksekokul bünyesinde gerçekleştirdikleri faaliyetlere ve yeni dönemdeki hedeflerine değinen Nizamlıoğlu; 19’uncu kez SHMYO Akademik Kurul Açılışı gerçekleştirdiğini belirtti. SHMYO Akademik Yılı Açılışı kapsamında sunum gerçekleştiren SHMYO Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Nurcihan Tan Erkoç, kalite verilerine değinerek; YÖKAK akreditasyon süreci hakkında bilgi verdi.

Prof. Dr. Bahri Şahin, İGÜ’nün QS başarısına değindi

2-6 Ekim tarihleri arasında Adana’da gerçekleştirilen 9. Uluslararası Buluş Fuarı’nda İGÜ Teknoloji Transfer Ofisi’nin iki buluşunun finale kalarak Demo Day’de yarışmasından mutluluk duyduğunu belirten Rektör Prof. Dr. Bahri Şahin, İGÜ 2024-2028 Stratejik Planı’nın önemine değinirken; İGÜ’nün QS’te Türkiye vakıf üniversiteleri arasında 4’üncü sıradaki yerini korumasının önemini vurguladı.

2024-2028 Stratejik Planı, evrensel bilim ilkeleriyle oluşturuldu

Eğitim-Öğretimden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nuri Kuruoğlu, müfredata uygun eğitim vermenin öneminin altını çizerken; Ar-Ge’den Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necmettin Maraşlı, İGÜ’nün araştırma sayısının arttığını belirterek, uluslararası arenada öne çıktıklarını ifade etti.

2024-2028 Stratejik Planı’nın evrensel bilim ilkeleriyle oluşturulan bir yol haritası olduğunu belirten Kalite, Akreditasyon ve Uluslararasılaşmadan Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Arda Öztürkcan, stratejik planı hazırlama sürecinde ülkenin ve dünyanın yararına olacak bütüncül bir yaklaşımın benimsendiğini vurguladı.

SDG Resmi SDG Resmi