Sağlık Yatırımlarının Dünü, Bugünü ve Geleceği Hakkında Gençlerle Konuşuyor

Sağlık Yatırımlarının Dünü, Bugünü ve Geleceği Hakkında Gençlerle Konuşuyor Semineri, İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal MEMİŞOĞLU'nun katılımıyla 21 Şubat Perşembe günü İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Oditoryum da gerçekleştirildi.
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO) Müdürü Prof. Dr. Mustafa NİZAMLIOĞLU Başkanlığında, Öğr. Gör. Ebru CENGİZ ve Öğr. Gör. Mehmet ÇİTEKCİ'nin organize ettiği, Sağlık Yatırımlarının Dünü, Bugünü ve Geleceği Hakkında Gençlerle Konuşuyor Semineri gerçekleştirildi.

İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal MEMİŞOĞLU'nun ''Sağlık Yatırımlarının Dünü, Bugünü ve Geleceği Hakkında Gençlerle Konuşuyor Seminerine, İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Mütevelli Heyeti Başkanı Sn. Abdülkadir GAYRETLİ, Rektör Prof. Dr. Sn. Burhan AYKAÇ, Sağlık Bilimleri Yüksekokulu (SBYO) Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Yüksel BARUT, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO) Müdür Yardımcıları, Akademisyenleri ve Öğrencileri katıldı.

Seminerde, Sağlık alanında geçmişten günümüze yenilikler, yeni düzenlemeler hakkında bilgi veren İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal MEMİŞOĞLU, Sağlık alanında yapılan yatırımlara dikkat çekti. Özellikle yeni yatırımlarla gençlerin başarılarını yeni yatırım alanlarında daha verimli kullanmaları konusunda beklentilerini belirtti.

Seminer sonunda öğrencilerin soruları yanıtlayan İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal MEMİŞOĞLU,'na İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Mütevelli Heyeti Başkanı Sn. Abdülkadir GAYRETLİ, Rektör Prof. Dr. Sn. Burhan AYKAÇ tarafından Plaket takdim edildi.

İL SAĞLIK MÜDÜRÜ ZİYARETİ