Sağlık Kurumları İşletmeciliği

Sağlık Söyleşileri Haftası

İstanbul Gelişim Üniversitesi SHMYO Sağlık Kurumları Program Başkanı Öğr. Gör. Ebru Cengiz'in organizasyonu ve bir çok farklı programın ortaklaşa düzenlediği Sağlık Söyleşileri etkinliklerinde, bir hafta boyunca devam eden ve bir çok uzmanın konuşmacı olarak katıldığı seminerlere ilgi büyüktü.

Öğr. Gör. Ebru CENGİZ ve Dr. Öğr. Üyesi Erdi BİLGİÇ tarafından düzenlenen Sağlık Söyleşileri Seminer serisi kapsamında "Jinekolojik Acilleri" etkinliğine Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Yunus ÇAVUŞ konuşmacı olarak katıldı. Bir başka gün  Nefroloji Uzmanı Doç.Dr.Gökhan TEMİZ "Organ Nakli-Böbrek Naklinde Etik Değerler" konulu söyleşisini gerçekleştirdi. Sağlık Söyleşilerinin üçüncü gününde "Ağız ve Diş Sağlığı Bakımı" etkinliğinin düzenlediği Diş Hekimi Dt. Ahmet Murat ARTUÇ konuşmacı olarak katılım sağladığı söyleyişi yapıldı. Söyleşilerin son iki gününe ise Sağlık Kurumları İşletmeciliği ve Ameliyathane Hizmetleri Programlarının ortak düzenlediği, Prof. Dr. Halil ALIŞ "Obezite ile Mücadelede Tedavi Yöntemleri" konulu söyleşiyi, Radyoloji Uzmanı Prof. Dr. H. Onur SILDIROĞLU "Tıbbi Görüntülemede Covid Tutulumları" konulu söyleşiyi gerçekleşmiştir.

.
Söyleşi haftası