Sağlık Kurumları İşletmeciliği

Sağlık Kurumları İşletmeciliği Program Tanıtımı Yapıldı

İstanbul Gelişim Üniversite Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Sağlık Kurumları İşletmeciliği Programı için, tanıtım çekimleri tamamlandı.

18 Mayıs Salı günü, Sağlık kurumları İşletmeciliği programının tanıtım çekimi, Program Başkanı Ebru CENGİZ, Öğretim Görevlisi Pınar GENÇ ve programın mezun öğrencilerinin bir araya gelmesiyle gerçekleştirildi.
Tanıtımda, İstanbul Gelişim Üniversitesi'nin eğitim niteliği, Sağlık Kurumları Programının önemi,çalışma alanları konuşuldu. Sektörün beklentisine yönelik eğitim almış olan mezun öğrencilerimiz, bu sayede çalışma hayatlarında kısa sürede yetki aldıklarından, bunun için gereken özellikler ve eğitimlerin içeriğinden bahsettiler. Mezun öğrencilerimiz aynı zamanda üniversite hayatlarından, programın öneminden ve kariyer olanaklarından da konuştular. Tanıtımda öğretim görevlileri de dikey geçiş ile ilgili bilgiler vererek, bölümleri tanıttılar.