Sağlık Kurumları İşletmeciliği

"Baş-Boyun Kanserleri ve Vestibuler Sistem Cerrahisi" Semineri

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO), Sağlık Kurumları İşletmeciliği Programı tarafından organize edilen "Baş-Boyun Kanserleri ve Vestibuler Sistem Cerrahisi" Semineri yapıldı.

Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Sağlık Kurumları İşletmeciliği tarafından 24 Nisan 2019 tarihinde Gelişim Tower Oditoryum salonunda, KBB Hastalıkları ve Boyun Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Sn. Murat ULUSAN veKBB Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Sn. Serkan ORHAN tarafından hazırlanan  "Baş-Boyun Kanserleri ve Vestibuler Sistem Cerrahisi"semineri gerçekleştirildi.

Baş-Boyun Kanserleri,belirtileri, tedavi yöntemleri,Kanser’de sigaranın etkileri, Meniere hastalığı Biyonik Kulak,KBB’de cerrahi işlem sonrası yaşam koşulları hakkında bilgiler verilerek öğrencilerin soruları cevaplandırıldı.

"Baş-Boyun Kanserleri ve Vestibuler Sistem Cerrahisi"  semineri etkinlik komitesi; Prof. Dr. Mustafa Nizamlıoğlu başkanlığında Öğr. Gör. Ebru Cengiz, Öğr. Gör.Mehmet Çitekci ,Öğr. Gör. Halil Türktemiz tarafından oluşturuldu. Seminer sonunda, Konuşmacımıza plaketi Öğr. Gör. Ebru Cengiz tarafından takdim edildi.