Radyoterapi ve Tıbbı Görüntüleme Teknikleri Programları Online Tanıtım Günleri

27.07.2020 Pzt 10:46

İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Radyoterapi ve Tıbbı Görüntüleme Teknikleri Programları Online Tanıtım Günleri

İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mustafa Nizamlıoğlu moderatörlüğünde Radyoterapi Programı Başkanı Öğr. Gör Selim Öğüt ve Tıbbı Görüntüleme Teknikleri Programı Başkanı Öğr. Gör Erdi Bilgiç'in konuk olduğu online tanıtım günlerinde, Radyoterapi ve Tıbbı Görüntüleme Teknikleri Programları hakkında bilgi verildi ve programın geleceği konuşuldu.

Bölüm tanıtım yayını üniversitemizin resmi instagram hesabı üzerinden gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen online tanıtım videosuna buradan ulaşabilirsiniz

bilgi@gelisim.edu.tr