İGÜ Gelin Makyajı Yarışması'nda yer aldı

19.02.2020 Çar 10:33

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri öğrencileri Kroyolan Türkiye tarafından gerçekleştirilen "Gelin Makyajı" konseptli yarışmaya katıldı.

İGÜ Gelin Makyajı Yarışması'nda yer aldı
Kroyolan Türkiye profesyonel makyaj markası, Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Programı'nı okuyan öğrencilerin katılımıyla gelin makyajı konseptli yarışma gerçekleştirdi. İstanbul Gelişim Üniversitesi Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Program Başkanı Öğr. Gör. Pelin Özgünay yarışmada jürilik görevini üstlendi. Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Programı öğrencileri Yasemin Kılınç ve Tuğba Esen ise gelin makyajı yaptılar.

Kendilerini deneyimleme fırsatı bulan öğrenciler, alanları ile ilgili verimli bir gün geçirdiler.