4 Ekim Hayvanları Koruma Günü

09.10.2020 Cum 11:45

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü kapsamında; İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri ‘bir gün değil her gün’ farkındalığı yaratmak amacı ile sokakta yaşayan dört ayaklı dostları beslediler.

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü-1
Pandemi nedeni ile eğitimlerine uzaktan devam eden ve öğretim elemanlarının yönlendirmesi üzerine birçok dostumuzu besleyen öğrenciler mail aracılığı ile duygularını ifade ettiler. Öğrenciler oldukça duygulandıklarını, bu durumu alışkanlık haline getireceklerini, daha önce korkuyor olmalarına rağmen bu vesileyle artık korkmadıklarını ve canlarımızın minnet duyguları karşısında çok mutlu olduklarını dile getirdiler. İstanbul içi ve dışından besleme yaptıkları ana dair fotoğrafları da yine mail aracılığı ile gönderen öğrenciler, bu duyarlılık çalışması için minnettar olduklarını belirttiler.