10 Yıllık Gelişim Hikayesi

10 yıl önce ailesine 198 öğrenci kattı. Büyük bir aile olmanın hayalini kuran Gelişim’in şimdi 24 bin 312 ulusal – uluslararası öğrencisi, 23 bin 44 mezunu ile kocaman bir ailesi var. Hepsinin hayatına dokundu. Hepsine en iyisini sundu.
İstanbul Gelişim Üniversitesi…

Henüz 10 yaşında ama bu kısa sürede büyük başarılara imza attı. 2008 yılında doğduğu andan itibaren, gelişim için yani tam da adı gibi tüm enerjisini ona harcıyor. 10 yıl önce ailesine 198 öğrenci kattı.  Büyük bir aile olmanın hayalini kuran Gelişim’in şimdi 24 bin 312 ulusal – uluslararası öğrencisi, 23 bin 44 mezunu ile kocaman bir ailesi var. Hepsinin hayatına dokundu. Hepsine en iyisini sundu. 10 yıl önce, bünyesinde yalnızca bir meslek yüksekokulu barındırırken şimdi eğitim-öğretim hayatına 3 fakülte, 3 enstitü, 4 yüksekokul ve 2 meslek yüksekokulu ile devam ediyor.

HABER DETAYI