Yedikule Hastanesinde Staj Yapacak Öğrencilerin Dikkatine!

STAJ İÇİN GEREKLİ BELGELER
Öğrenci belgesi
Nüfus cüzdanı fotokopisi
Sigorta belgesi (okul tarafından verilecektir)
“İş Sağlığı ve Güvenliği” eğitimi aldığına dair katılım belgesi (varsa)
Heyet raporu aslı (mutlaka ağır ve tehlikeli işlerde çalışabilir veya staj yapabilir ibareli olmalıdır)
Hepatit aşı durumunu gösteren kan tahlil sonucu (anti HBS ve diğer seroloji markerları mutlaka olacaktır)
Hepatit aşı sonucuna göre gerekli ise aşı olduğuna dair verilen kartın fotokopisi
Yapılan diğer tetkiklerin sonuçları, tetanoz aşı kartı fotokopisi
Sözleşme örneği (lise ve üniversiteler için)(var ise-bazı üniversitelerde olmayabilir)
Radyoloji öğrencileri için dozimetre
Bölüme göre forma veya önlük
Not: Belgelerin eksiksiz olarak staj ilk günü saat 08.30’da Eğitim Birimi’ne teslim edilmesi gerekmektedir. Eğitim Birimi tarafından gerekli iş ve işlemler yapılarak ilgili birime yönlendirme yapılacaktır.
Staj saatleri 08.30-16.00dır.
Staja forma/önlük ile gelmek ve çıkış yapmak yasaktır.

• Sözleşmeler staj ilk günü imzalanacaktır.
  • Öğrencilerin heyet raporlarındaki yaşadıkları sıkıntıdan dolayı staj bitene kadar getirmeleri şartıyla başlatılmaktadır.
  • Heyet haricindeki seroloji, diğer tetkik ve aşı kartları var ise fotokopisi mutlaka olmalıdır. (Hepatiti durumlar en önemlisi).
  • Dozimetresiz kabul edilmemektedir.
  • *Covid aşısı için staj ilk günü çıkış girişi yapılacaktır. Sistem onay verdiğinde aşı yapılacaktır.
FORM VE BELGELER İÇİN:

Herhangi bir sorun olduğunda lütfen shmyostaj@gelisim.edu.tr adresinden Staj Komisyonu ile irtibata geçiniz. Ayrıca web sitesinde yapılan tüm duyuruları takipte kalınız.