Ders Kayıtları Hakkında

04.03.2020 Çar

Değerli arkadaşlar;

*  Çeşitli mazeretler ileri sürerek ders kaydı yaptıramayan öğrenci sayısının çok fazla olması sebebiyle, ders kaydı yaptıramayan öğrencilere 7 Mart 2020 Cumartesi Saat 12.00'ye kadar zaman tanınmıştır.

**  Derslere kayıt yaptırdığı halde eksik ders bırakan, ders çakışması nedeniyle aynı dersi başka bölümden almak isteyen veya seçmeli derse kayıt yaptıramayan öğrencilerin bu istekleri dilekçe ile yerine getirilecektir.
Bu öğrenciler öğrenci işlerine yönlendirilecek ve Yönetim Kurulu Kararı gerekmeyecektir.

***  Kotaları dolan seçmeli dersler kapatılmıştır. Bu derslere öğrenci kaydı alınmayacaktır. Sadece aktif olan bazı seçmeli dersler öğrencilere açık olacaktır.