Tıbbi Görüntüleme Teknikleri

"İnsan Kaynakları Yönetimi ve İşe Alım Teknikleri " Semineri

Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu tarafından 26 Aralık 2018 tarihinde UBYO konferans salonunda, Medilife Sağlık Grubu İnsan Kaynakları Uzmanı Sn. Arzu GÜNEŞ tarafından "İnsan Kaynakları Yönetimi ve İşe Alım Teknikleri " semineri gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu tarafından 26 Aralık 2018 tarihinde UBYO konferans salonunda, Medilife Sağlık Grubu İnsan Kaynakları Uzmanı Sn. Arzu GÜNEŞ tarafından "İnsan Kaynakları Yönetimi ve İşe Alım Teknikleri " semineri herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirildi.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu bölümü öğrencilerinin kariyer planlamalarına yeni bir bakış kazandıran seminere ilgi oldukça yoğundu. İnsan Kaynakları Yönetimi Önemi, İşe Alım Teknikleri, Personel Bulma ve Seçme, Kariyer Yönetimi, İş Değerlendirmesinin İlkeleri hakkında bilgiler verilerek öğrencilerin soruları cevaplandırıldı.

"İnsan Kaynakları Yönetimi ve İşe Alım Teknikleri " semineri etkinlik komitesi; Prof. Dr. Mustafa NİZAMLIOĞLU başkanlığında Öğr. Gör. Ebru CENGİZ, Öğr. Gör. Mehmet ÇİTEKCİ tarafından oluşturuldu. Seminer sonunda, Konuşmacımıza plaketi Öğr. Gör. Serhat KAKİ tarafından takdim edildi.