Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu - shmyo@gelisim.edu.tr

Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik








 İstanbul Gelişim Üniversitesi “Geleceği Kitapla Aydınlat Kulübü” Beylikdüzü Belediyesi BEYKAM ve Sağlık İşleri Müdürlüğü gezisi


İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO), “Geleceği Kitapla Aydınlat Kulübü” Beylikdüzü Belediyesi BEYKAM ve Sağlık İşleri Müdürlüğü gezisi yapıldı.


İstanbul Gelişim Üniversitesi “Geleceği Kitapla Aydınlat Kulübü”  Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı öğrencileri, Program Başkanı ve Kulüp Danışmanı Öğretim Görevlisi Nazlı Yüceol ve Öğretim Görevlisi Serhat Kakı eşliğinde  Beylikdüzü Belediyesi BEYKAM ve Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne gezi gerçekleştirdi.

Beylikdüzü Belediyesi Kariyer Merkezi Sorumlusu Sayın Dr. Öğr. Üyesi Ali Doğanay ve Sağlık İşleri Müdürü Sayın Ali Onur Baştuğ’un değerli sunumları ile öğrenciler Sağlık İşleri Müdürlüğü işleyişi hakkında detaylı bilgi sahibi olma fırsatı buldular.

Sağlık İşleri Müdürlüğü bünyesinde Sayın Ali Onur Baştuğ tarafından gerçekleştirilen sunumda Evde Bakım Hizmetleri, Engelli Hizmetleri, Defin Hizmetleri, Koruyucu Sağlık Şefliği, Diyet ve Beslenme Faaliyetleri, Ağız ve Diş Sağlığı Faaliyetleri, Nakil Hizmetleri gibi birçok faaliyet ve hizmet hakkında detaylı bilgiler paylaşıldı.