Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu - shmyo@gelisim.edu.tr

Sağlık Kurumları İşletmeciliği








 2018 - 2019 Bahar Dönemi Sağlık Kurumları İşletmeciliği Program Başkanı Mesajı


İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO) Sağlık Kurumları İşletmeciliği Programı Program Başkanı Öğr. Gör. Ebru CENGİZ'in Dönem Açılış Mesajı


 
Sevgili Öğrenciler,
 
Verimli bir eğitim ve öğretim dönemini geride bıraktık. Umarım hepiniz güz döneminden keyif almışsınızdır ve 2018-2019 bahar eğitim-öğretim yılına başlamak için heyecanlısınızdır. Bahar döneminin heyecan verici bir yıl olacağından eminim.
Sağlık Kurumları işletmeciliği programı kişisel gelişime yardımcı olan, sağlık sektöründe önemli fırsat ve deneyim sunan bir programdır. Gelen birinci sınıf öğrencilerimizin, okulumuzun etkileyici öğrenci kitlesine katılacağından ve kampüs topluluğumuzu daha da güçlendireceğine inanıyorum. Bu dönem öğrencilerimizin kendilerini eğitimlerine odaklayacaklarından şüphem yok. Üniversitemizin sunduğu fırsatlardan en iyi şekilde faydalanacaklar ve arzu ettikleri hedeflere ulaşacaklardır. Bu anlamda öğrencilerimizin içsel motivasyonlarına önem vermesini temenni etmekteyim.
Bu dönem programımız öğrencilerine, öğrenim ihtiyaçlarını karşılamak için var gücüyle yardımcı olacak, yorulmadan hareket etmeye devam edecektir. Eğitsel olarak sağlam ve yenilikçi bir gelecek sağlamak için stratejik olarak plan yapmaya yardımcı olmaya devam edecek; öğrencilerimize akademik, sportif, kültürel ve yaşam boyu öğrenmeleri için yardımcı olacaktır. Ancak, daha da önemlisi, öğrencilerin kendi eğitimlerini ilerletmek için harekete geçmeleri gerekecektir.
İstanbul Gelişim Üniversitesi, öğretme ve öğrenmede yeniliğe, girişimciliğe ve araştırmanın toplumsal etkisine büyük önem vermektedir. Umuyorum ki İstanbul Gelişim Üniversitesi'nde bir öğrenci olarak başarı yollarınız açık olacak. Akademik başarınız ve iyiliğiniz sizin için olduğu kadar bizim için de önemlidir. Yolda size destek olacağımızdan emin olabilirsiniz.
Bir öğrenci olarak kendi düşüncenizi ortaya çıkarmalısınız. Kendi bilginizi kanıtlamalısınız. Öğretmenleriniz, okuduğunuz konuyu almanıza yardımcı olacaktır. Ve unutmayın, çalışmak sadece gerçekleri ezberlemek ve duyduklarınızı, okuduklarınızı kör bir şekilde kabul etmekle ilgili değildir. Araştırmak, analiz etmek ve kendi sonuçlarınıza varmakla ilgilidir. Bilgi aramak, meraklı ve açık fikirli olmak ömür boyu süren bir arayıştır. Bu nedenle, İstanbul Gelişim Üniversitesi'nde öğrenciyken bilinmeyenleri keşfetmekten korkmayın.
Öğrencilerime, sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yıl geçirmesini temenni ediyorum.

Saygılarımla.
                                                                                                                                   
 
 
                                                                                                                                 Öğr. Gör.  Ebru CENGİZ
        Sağlık Kurumları İşletmeciliği Program Başkanı