SAÇ BAKIMI VE GÜZELLİK HİZMETLERİ

Kalıcı Fondöten ve Refleksoloji Eğitim Semineri

24.04.2019 Çar 04:19

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO), Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Programı öğrencilerine Kalıcı Fondöten ve Refleksoloji Eğitim Semineri yapıldı.

İGÜ SHMYO Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri
18.04.2019 tarihinde Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri programı tarafından “Kalıcı Fondöten ve Refleksoloji” eğitim semineri gerçekleştirildi.

Elit Estetisyenlik Akademi Müdürü Sevil Bayrak ve Masaj eğitmeni Oğuz Sönmez’in katılımlarıyla gerçekleşen seminerde; öğrenciler sektörde müşteriler tarafından son günlerde sıkça tercih edilen kalıcı fondöten (BB Glow) tekniği ve uygulama eğitimi aldılar.

Refleksoloji eğitiminde ise; eğitim teorik bilgilerle başlayıp ardından refleksoloji uygulamaları ile son buldu. Seminer bitiminde Sevil Bayrak ve Oğuz Sönmez’e Öğr. Gör. Pelin Özgünay tarafından plaketleri takdim edildi ve destekleri için teşekkür edildi.