Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri

Kalıcı Fondoten ve Refleksoloji Eğitim Semineri

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO), Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Programı öğrencilerine yönelik Kalıcı Fondoten ve Refleksoloji Eğitim Semineri düzenlendi

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Programı tarafından 18.04.2019 tarihinde "Kalıcı Fondoten Temel ve Refleksoloji" eğitim semineri düzenlendi.

Elite Estetisyenlik Akademisi Müdürü Sevil Bayrak ve Masaj Eğitmeni Oğuz Sönmez'in katılımıyla gerçekleştirilen seminerde; öğrenciler, son dönemde sektörde müşterilerin sıklıkla tercih ettiği kalıcı fondöten (BB Glow) tekniği ve uygulama eğitimini aldılar.

Refleksoloji eğitiminde; Teorik bilgilerle başlayan eğitim, ardından refleksoloji uygulamalarıyla son buldu. Seminer sonunda Öğr.Gör. Pelin Özgünay tarafından öğretilen Sevil Bayrak ve Oğuz Sönmez'e plaketlerini takdim ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti.