Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri

"Dermapen ve Protez Tırnak Eğitimi" semineri

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO), Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Program Başkanı Pelin Özgünay tarafından düzenlenen "Dermapen ve Protez Tırnak Eğitimi" semineri gerçekleştirildi

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri programı tarafından "Dermapen ve Protez Tırnak" eğitim semineri gerçekleştirildi.

Uzman estetisyen Funda Bayır ve uzman estetisyen Hülya Yılmaz'ın katkılarıyla gerçekleştirilen uygulamalı seminerde; Leke tedavisinde dermapen uygulama aşamaları teorik paylaşımlarla birlikte uygulamalı olarak gösterildi.

Ardından gerçekleştirilen protez tırnak eğitimi, öğrencilerin uygulamaları ile son buldu. Öğrenciler her iki uygulamada da büyük ilgi gösterirken, anlatımlı uygulamalarda da büyük keyif aldılar.

Öğretim Üyesi Funda Bayır ve Hülya Yılmaz Öğretim Görevlisi Pelin Özgünay katılımlarından dolayı teşekkür ederek plaketlerini takdim ettiler.