SAÇ BAKIMI VE GÜZELLİK HİZMETLERİ

"Dermapen ve Protez Tırnak Eğitim" semineri

06.05.2019 Pzt 09:28

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO), Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Program Başkanı Öğr. Gör. Pelin Özgünay tarafından organize edilen "Dermapen ve Protez Tırnak Eğitim" semineri yapıldı.

İGÜ SHMYO Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri
Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri programı tarafından “Dermapen ve Protez Tırnak” eğitim semineri gerçekleştirildi.

Uzman estetisyen Funda Bayır ve Uzman estetisyen Hülya Yılmaz’ın katkılarıyla gerçekleşen uygulamalı seminerde; leke tedavisinde dermapen uygulamasının adımları teorik paylaşımlarla birlikte uygulamalı olarak gösterildi.

Akabinde gerçekleşen protez tırnak uygulamalı eğitim, öğrencilerin uygulamalarıyla son buldu. Her iki uygulamaya öğrenciler yoğun ilgi gösterirken, aktarılan anlatımlı uygulamalarla da büyük keyif aldılar.

Funda Bayır ve Hülya Yılmaz’a Öğr. Gör. Pelin Özgünay tarafından katılımları için teşekkür edildi ve plaketleri takdim edildi.