Patoloji Laboratuvar Teknikleri

Sağlıkta Dijital Teknolojiler Semineri

İstanbul Gelişim Üniversitesi Biyoteknoloji ve Yaşam Bilimleri Kulübü; Yesil Science’nin kurucusu Dr. Yusuf Yeşil’in katılımıyla 26 Şubat’ta Gelişim Tower Oditoryum’da bahar döneminin ilk etkinliğini gerçekleştirdi.

‘’Sağlıkta Dijital Teknolojiler’’ başlıklı sunum oldukça ilgi çekiciydi. Yesil Science’in  yüksek kaliteli medikal Sanal Gerçeklik (VR), Arttırılmış Gerçeklik (AR) uygulamaları ve animasyonlarının öncüsü olmayı, yapay zeka gibi gelecek vaat eden teknolojilerin tıptaki uygulamalarını üstlenmeyi ve bilim insanları, üniversiteler ve ilaç şirketleri için profesyonel görsel teknolojiler desteği sunacağından bahseden Yeşil, öğrencilerin hayal ettikleri şeyleri 360 derece etraflarında görebilmeleriyle bilimsel meraklarının da artacağı,  eğitimin bambaşka bir boyut alacağını belirtti. Etkinlik plaket takdimi ile son buldu.