Patoloji Laboratuvar Teknikleri

Patoloji Laboratuvar Teknikleri programı Öğrencileri Staj Oryantasyon ve Uyum Eğitimi aldılar

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO), Patoloji Laboratuvar Teknikleri Programı öğrencileri, Staj Komisyonu üyesi Öğr. Gör. Halil Türktemiz tarafından Staj Oryantasyon ve Uyum Eğitimi aldılar.

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO), Patoloji Laboratuvar Teknikleri Programı öğrencileri, 12 Mart 2019 Salı günü saat: 18.30 da, 13 Mart 2019 Çarşamba günü saat  09.00- 10.00 ve 13:00 - 14:00 arası Staj Komisyonu üyeleri Öğr. Gör. Halil Türktemiz ve Öğr. Gör. Aylin Çetin tarafından Staj Oryantasyon ve Uyum Eğitimi aldılar.