ORTOPEDİK PROTEZ VE ORTEZ

Protez ve Ortezciler Günü kutlaması

13.05.2019 Pzt 12:53

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO), Ortopedik Protez ve Ortez Program Başkanı Öğr. Gör. Hüsniye Merve Karaağaç öncülüğünde Ortez-Protez'de "Teknolojik Gelişmeler" adlı seminer düzenlendi.

İGÜ SHMYO Ortopedik Protez ve Ortez
30 Nisan Protez ve Ortezciler gününde Ortopedik Protez ve Ortez Program Başkanı Hüsniye Merve Karaağaç tarafından Ortez-Protezde "Teknolojik Gelişmeler" adlı seminer düzenlendi.

Seminerde Ottobock firması Teknik Hizmetler Şefi ve Protez Ortez Teknikeri Sayın Murat A. Günay Ortez-Protezde yeni teknolojiler hakkında bilgi verdi, diz eklem çeşitleri, diz altı ve diz üstü soket yaklaşımları ve süspansiyon mekanizmalarını anlattı. Seminerin sonunda öğrenciler sorularını sordu ve hem teknik konularda hem de iş olanakları hakkında yeni bilgiler kazanıldı.