Ortopedik Protez ve Ortez

2018 - 2019 Bahar Dönemi Ortopedik Protez ve Ortez Program Başkanı Mesajı

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO) Ortopedik Protez ve Ortez Programı Program Başkanı Öğr. Gör. Hüsniye Merve Karaağaç'ın Dönem Açılış Mesajı

Sevgili Gençler,

Başarıyla noktaladığımız güz dönemini geride bırakıp aynı azimle tamamlayacağımız bahar dönemini karşılıyoruz. Birinci sınıflarımızın üniversitemize alıştığı, ikinci sınıflarımızın da gerek alan dersleri gerekse dönem içi stajları sayesinde mesleğini benimseyip mezun olmaya yaklaştığı bu dönemde biz öğretim elemanları sizlere okulun sosyal imkanlarından da olabildiğince yararlanmanızı ve üniversite öğrencisi olmanın tadını çıkarmanızı öneriyoruz.  Bizler de bu dönem içerisinde sizlere insan sağlığının önemini, sağlık zincirindeki rolünüzü, yetenekli ellerinizle insanların yaşamlarına anlam katmayı ve engelleri ortadan kaldırmayı hedefleyerek derslerimizi işleyeceğiz. Meslek hayatınızda kullanacağınız her türlü bilgi, donanım, el becerisi ve bakış açısını da alanında uzman akademik kadromuz sayesinde sizlere kazandıracağız. Yaşayacağınız her türlü sıkıntıda sizlerin yüksek yararını gözeten idari ve akademik kadromuzun her zaman olduğu gibi bu dönem de sizlerin yanında olacağını bilmenizi istiyoruz. Gelişim Üniversitesi öğrencileri olarak, eğitimcilerinize karşı saygılı, topluma karşı duyarlı ve mesleklerinize karşı idealist yaklaşım sergilediğiniz için teşekkür eder bahar döneminin çok daha keyifli geçmesini temenni ederim..  Sizleri seviyor, başarılarınızın devamını diliyorum..

Öğr. Gör. Hüsniye Merve KARAAĞAÇ
Ortopedik Protez ve Ortez Program Başkanı