OPTİSYENLİK

2018 - 2019 Bahar Dönemi Optisyenlik Program Başkanı Mesajı

07.02.2019 Per 03:58

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO) Optisyenlik Programı Program Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Sinem GÜRKAN AYDIN'ın Dönem Açılış Mesajı

Değerli Öğrenciler,

Bahar yarıyılı öğretim döneminde sizlerle yeniden birlikte olmanın sevinci ve heyecanı içindeyiz. İstanbul Gelişim Üniversitesi, kurulduğu günden bu yana daima değişimi,  ilerlemeyi kendine hedef edinmiştir.  Bu hedef doğrultusunda yeni eğitim-öğretim yılında da çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Atatürk’ün ifadeleriyle “Muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkmak”, ancak özverili bir çalışma ile mümkün olabilir. Bu bağlamda, Öğrencilerimizin daha iyi bir eğitim görmesi için bütün hazırlıklarımızı tamamlanmış olup, üniversitemiz ihtiyaç duyduğunuz her an yanınızda olacaktır.

Tüm öğrencilerimize ve öğretim üyelerine yeni eğitim-öğretim döneminde başarı ve mutluluk diliyorum.

Dr. Öğr. Üyesi Sinem GÜRKAN AYDIN

Optisyenlik Program Başkanı