İLK VE ACİL YARDIM

Onur Yaprakcı ile Gece Gece Show ve Sinema Filmi Söyleşisi

25.12.2018 Sal 06:12

İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Onur Yaprakcı
Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu İlk ve Acil Yardım Programı olarak 20.12.2018 tarihinde 14:00-17:00 saatleri arasında Sayın Onur Yaprakcı ile Gece Gece Show ve Sinema Filmi Hakkında Söyleşi adındaki etkinliğimizi İstanbul Gelişim Üniversitesi Tower Oditoryum Salonunda gerçekleştirildi. Söyleşiye çok sayıda öğrenci katılımı ile Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Akademisyenleri birlikte eğlenceli dakikalar geçirildi. Sayın Onur Yaprakcı kendi hayatı, yakın tarihte başlayacak show programı, katıldığı sosyal sorumluluk projeleri, oynadığı diziler ile ilgili öğrencilerle sohbet etti. Etkinlikte öğrencilerimizle birlikte kısa bir skeç yaparak eğlenceli dakikalar geçirildi. Etkinliğin sonunda Onur Yaprakçı ile ilgili mobil bir oyun oynandı ve kazanan öğrencilerimize kitap hediye edildi.

Cihangir Mahallesi Şehit Piyade Onbaşı Murat Şengöz Sokak No:8 Avcılar/ İSTANBUL

bilgi@gelisim.edu.tr