İLK VE ACİL YARDIM

KBRN Eğitimi yapıldı

11.04.2019 Per 03:30

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO), İlk ve Acil Yardım Programı ve Sağlık Kulübü işbirliğiyle, bilgileri Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Türkay Esin tarafından KBRN Eğitimi yapıldı.

İGÜ SHMYO İlk ve Acil Yardım KBRN Eğitimi GOP Taksim EAH
İlk ve Acil Yardım Programı Ve Sağlık Kulübü birlikte planladıkları KBRN Eğitimi 14:00-18:00 saatleri arasında GSF Toplantı Salonu'ndan öğrencilerin yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.

Eğitimde uygulamalı olarak KBRN şüphesi olan alanlarda nasıl davranacakları, nasıl korunacaklarına dair bilgileri Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Türkay Esin aktardı. Uygulamalı olarak öğrencilere özel kıyafet, maske kullanımını gösterdi. Doğru bilgi, doğru kıyafet ve doğru uygulamalarla hem kendimizi hem de alandaki diğer etkilenen kişileri nasıl koruyacağımız konusunda bilgilendirme yapıldı.