Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu - shmyo@gelisim.edu.tr

Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi








 Müfredat


Yıl 1
Yarıyıl 1
Kod Ders Adı T U L K AKTS
YDL101 YABANCI DİL I (İNG.) 3 0 0 3 3
TRD101 TÜRK DİLİ I 2 0 0 2 2
MIK101 TEMEL MİKROBİYOLOJİ 3 0 0 3 4
MAT111 MATEMATİK 2 0 0 2 3
KIM111 KİMYA 3 0 0 3 4
GKP103 HİJYEN VE SANİTASYON 2 0 0 2 5
GKP101 LABORATUVAR TEKNİKLERİ I 2 2 0 3 5
BIL101 BİLGİ TEKNOLOJİLERİ 0 2 0 1 2
ATA101 ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ I 2 0 0 2 2
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar,K:Kredi 21 30
Yıl 1
Yarıyıl 2
Kod Ders Adı T U L K AKTS
YDL102 YABANCI DİL II (İNG.) 3 0 0 3 3
TRD102 TÜRK DİLİ II 2 0 0 2 2
GKP110 GIDA GÜVENLİĞİ VE GIDA MEVZUATI 2 0 0 2 3
GKP108 GIDA İŞLEME İLKELERİ 3 0 0 3 4
GKP106 GIDA KİMYASI VE BİYOKİMYASI 3 0 0 3 5
GKP104 GIDA MİKROBİYOLOJİSİ 2 2 0 3 5
GKP102 LABORATUVAR TEKNİKLERİ II 2 2 0 3 6
ATA102 ATATÜRK İLK. VE İNK. TARİHİ II 2 0 0 2 2
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar,K:Kredi 21 30
Yıl 2
Yarıyıl 3
Kod Ders Adı T U L K AKTS
GKP207 SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ 2 0 0 2 2
GKP205 ET VE ET ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ 2 0 0 2 3
GKP203 MESLEKİ UYGULAMALAR I 0 8 0 4 8
GKP201 YAZ STAJI 0 0 0 0 2
- ALAN DIŞI SEÇMELİ Y-31 2 0 0 2 3
- BÖLÜM SEÇMELİ Y-31 2 0 0 2 4
- BÖLÜM SEÇMELİ Y-32 2 0 0 2 4
- BÖLÜM SEÇMELİ Y-33 2 0 0 2 4
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar,K:Kredi 16 30
Yıl 2
Yarıyıl 4
Kod Ders Adı T U L K AKTS
GKP206 MEYVE VE SEBZE TEKNOLOJİSİ 3 0 0 3 4
GKP204 AMBALAJLAMA TEKNOLOJİSİ 2 0 0 2 4
GKP202 MESLEKİ UYGULAMALAR II 0 8 0 4 8
- ALAN DIŞI SEÇMELİ Y-41 2 0 0 2 3
- ALAN DIŞI SEÇMELİ Y-42 2 0 0 2 3
- BÖLÜM SEÇMELİ Y-41 2 0 0 2 4
- BÖLÜM SEÇMELİ Y-42 2 0 0 2 4
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar,K:Kredi 17 30