Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu - shmyo@gelisim.edu.tr

Fizyoterapi








 2018 - 2019 Bahar Dönemi Fizyoterapi Program Başkanı Mesajı


İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO) Fizyoterapi Programı Program Başkanı Öğr. Gör. Tuğçe YILMAZ'ın Dönem Açılış Mesajı


Kıymetli Öğrencilerim,

2018-2019 Bahar Yarıyılı başlangıcında olmamız sebebiyle siz değerli öğrencilerimiz ve aramıza yeni katılan arkadaşlarımızla birlikte yeni döneme yenilenen enerjimizle başlamış olmaktan mutluluk ve heyecan duyuyoruz.  Bu mutluluk ve heyecanın çalışma azmi, istek ve kararlılıkla bütünleşerek hayatınızın bu evresinin gelecekte daha da güzel cümlelere dönüşerek ilerlemesine vesile olmasını temenni ederim. Her dönem olduğu gibi sizlere ve sizi her daim destekleyen değerli ailelerinize sağlıkla sevgiyle ve istikrarlı çalışma ile elde edilecek bol başarılı bir dönem diliyorum.
Değerli öğrenci arkadaşlarım, biliyorsunuz ki bu dilekler ancak sizin kalbiniz ve beyninizin saçtığı aydınlıkla gerçek olup somutlaşacak, bizlerin de vereceği destekle ekip olarak başarılabilecek ve toplum olarak ileri gidebilmemizi sağlayacak dileklerdir. Unutmayınız ki, başarılı ve mutlu olmak için gereken en büyük güç ve istek içinizden gelmelidir ve sizlere engelleri bir bir aşabilme inancı ve özgüvenini vermelidir. Ben program başkanınız ve bizler Gelişim Üniversitesi ailesi olarak bu yolda her zaman yanınızda ve destekçiniz olarak bulunmaktayız. Bilmelisiniz ki, hızla gelişen ve rekabetin arttığı küresel iş dünyasında mezuniyet sonrasında kendinize yer bulabilmeniz, daha etkin ve başarılı hedeflere ulaşabilmeniz için de yoğun çaba gösteriyoruz. Önlisans eğitimi sonrası İstanbul Gelişim Üniversitesi Fizyoterapi Bölümü mezunlarımız 2 yıl sonunda fizyoterapi teknikeri olarak meslek hayatlarına devam edebilecekleri gibi Dikey Geçiş Sınavı’na girerek 4 yıllık Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü’ne devam etme hakkına da sahiptir.
Akademik başarının yanısıra Üniversite olarak sosyal sorumluluk ve kültürel  projelere ilgi göstermenizi ve katılmanızı da bekliyoruz. Bununla ilgili olarak okulumuz her geçen gün yeni bir etkinlik ve kulüp bünyelerinde organizasyonlar düzenlemektedir. Her yönden başarılı ve mutlu olmak için sosyalleşmenin ve özgüven kazanmanın önemini unutmamanızı ve ilgi alanınıza giren bu tür aktivitelerde de var olmanızı tavsiye ederim.
Sözlerimi tamamlamadan önce sizleri sevgiyle kucakladığımı, danışmak istediğiniz her konuda elimden geldiğince yardımcı olacağımı belirtmek isterim. Gelişim Üniversitesinin hayatın sağlam bir ilk basamağı olarak anılarınızda yer alması temennilerimle yeni dönemin hepimiz için hayırlı uğurlu olmasını dilerim. İnancım hep birlikte bilimin rehberliğinde geleceğimizi yaratıp hayallerini kurduğumuz ülkeye kavuşmak için var gücümüzle çalışacağımız yönündedir.
Sevgi ve Saygılarımla..
 
 
                                                                                                                        Öğr. Gör. Tuğçe YILMAZ
                                                                                                                  Fizyoterapi Program Başkanı