Çocuk Gelişimi

Tiyatro Oyununda Öğretmenler Günü Sürprizi

İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Funda Pehlevan, Öğretim Görevlileri Merve Mercan, Erdi Bilgiç, Burçin Görgülü, Sevinç Baba, Sevcan Yılmaz Ardal, Merve Bilgiç ve Mehmet Göl

İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Funda Pehlevan,  Öğretim Görevlileri Merve Mercan, Erdi Bilgiç, Burçin Görgülü, Sevinç Baba, Sevcan Yılmaz Ardal, Merve Bilgiç ve Mehmet Göl; 23 Kasım Cuma günü,  Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Öğretim Görevlisi Emek Uçarman Özgen’in yönettiği, Avcılar Barış Manço Kültür Merkezi’nde sahnelenen ‘2 TERS 1 DÜZ’  isimli komedi oyununa katıldılar.  Oyun sonrası, günün önemi üzerine İstanbul Gelişim Üniversitesi’ne teşekkür edilerek, Öğretim görevlilerine karanfilleri takdim edildi.