ÇOCUK GELİŞİMİ

Tiyatro Oyununda Öğretmenler Günü Sürprizi

30.11.2018 Cum 03:23

İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Funda Pehlevan, Öğretim Görevlileri Merve Mercan, Erdi Bilgiç, Burçin Görgülü, Sevinç Baba, Sevcan Yılmaz Ardal, Merve Bilgiç ve Mehmet Göl

TİYATRO OYUNUNDA ÖĞRETMENLER GÜNÜ SÜRPRİZİ
İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Funda Pehlevan,  Öğretim Görevlileri Merve Mercan, Erdi Bilgiç, Burçin Görgülü, Sevinç Baba, Sevcan Yılmaz Ardal, Merve Bilgiç ve Mehmet Göl; 23 Kasım Cuma günü,  Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Öğretim Görevlisi Emek Uçarman Özgen’in yönettiği, Avcılar Barış Manço Kültür Merkezi’nde sahnelenen ‘2 TERS 1 DÜZ’  isimli komedi oyununa katıldılar.  Oyun sonrası, günün önemi üzerine İstanbul Gelişim Üniversitesi’ne teşekkür edilerek, Öğretim görevlilerine karanfilleri takdim edildi.