Çocuk Gelişimi

2018 - 2019 Bahar Dönemi Çocuk Gelişimi Program Başkanı Mesajı

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO) Çocuk Gelişimi Programı Program Başkanı Öğr. Gör. Merve MERCAN'ın Dönem Açılış Mesajı

Sevgili Öğrencilerimiz,

Keyifle tamamladığımız güz dönemini geride bırakıp aynı keyifle tamamlayacağımız bahar dönemini karşılıyoruz. Birinci sınıflarımızın okullarına alıştığı, ikinci sınıflarımızın mezun olmaya yaklaştığı dönem olan bahar dönemi, her yıl güz döneminden çok daha çabuk geçiyor. Dersler, ödevler, sınavlar, stajlar derken geçip giden bu dönem için biz öğretim elemanları sizlere okulun sosyal imkanlarından yararlanmanızı ve üniversite öğrencisi olmanın tadını çıkarmanızı öneriyoruz.  Bizler de bu dönem içerisinde yine sizlere çocukla çocuk olmayı, içinizdeki çocuğu kaybetmemeyi, bize ihtiyacı olan çocukları keşfedip yardım etmeyi, yetişkinlere onların da bir gün çocuk olduğunu hatırlatmayı ve her şeyden önce hümanist bakış açısı kazandırmayı hedefleyerek derslerimizi işleyeceğiz. İyi bir insan olmanın yanı sıra meslek hayatınızda işinize yarayabilecek her türlü bilgi, donanım, bakış açısını da alanında uzman akademik kadromuz sayesinde sizlere kazandıracağız. Yaşayacağınız her türlü sıkıntıda sizlerin yüksek yararını gözeten idari ve akademik kadromuzun her zaman olduğu gibi bu dönem de sizlerin yanında olacağını bilmenizi istiyoruz. Gelişim Üniversitesinin gelişimcileri olarak, bizlere karşı saygılı, topluma karşı duyarlı ve mesleklerinize karşı idealist yaklaşım sergilediğiniz için şimdiden gurur ve umut kaynağımız olduğunuzu ekleyerek  bahar döneminin hepimiz için bir önceki dönemden daha keyifli geçmesini temenni ediyoruz..  Sizleri seviyor, başarılarınızın devamını diliyoruz..

Öğr. Gör. Merve MERCAN
Çocuk Gelişimi Program Başkanı