Ameliyathane Hizmetleri

2018 - 2019 Bahar Dönemi Ameliyathane Hizmetleri Program Başkanı Mesajı

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO) Ameliyathane Hizmetleri Programı Program Başkanı Öğr. Gör. Tuğba ÖZ'ün Dönem Açılış Mesajı

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Ameliyathane Hizmetlerinin Değerli Gençleri,

‘Ameliyathane Teknikeri’ ameliyathanede kullanılan tüm cerrahi malzemeleri tanıyan ve kullanımını sağlayan,  ameliyat sırasında kullanılan teknolojik malzemeleri ameliyat öncesinde hazırlayan, ameliyat ekiplerine yardımcı olan, farklı sağlık ekipleriyle çalışabilen yardımcı sağlık personeli olarak tanımlanmaktadır.
Ameliyathane Hizmetleri Bölümü ile hastaların sağlığına kavuşmasında hayatı önem taşıyan bir operasyon olan ameliyat sırasında adeta her şeyi koordine eden “Ameliyathane Teknikeri” olmaya karar veren, bu alanda azimle ve büyük bir özveri ile çalışan tüm öğrencilerime 2018-2019 eğitim ve öğretim yılı bahar döneminde başarılar dilerim.

Öğr. Gör. Tuğba ÖZ
Ameliyathane Hizmetleri Program Başkanı