Sağlıkta Estetik Dokunuş " semineri

Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Sağlık Kurumları İşletmeciliği tarafından 12 Aralık 2019 tarihinde Gelişim Tower Oditoryum salonunda, Op. Dr. Oğuz Kaan ÖNDER tarafından "Sağlıkta Estetik Dokunuş " semineri gerçekleştirildi.
Kaan ÖNDER;Türkiye Estetikte Dünya Markası nasıl oldu?,Estetikte altın oran nedir?, Yüze en uygun popüler uygulamalar nelerdir?, Gummy Smile (GülüşTasarımı), Botoks, Bişektomi ( Yanak İnceltme),Hollywood Yanağı,Dudak-Çene dolguları,Rinoplasti(Burun Estetiği),Ameliyatsızideal burun ve PRP konuları hakkında bilgiler vererek öğrencilerin sorularını cevaplandırdı.

"Sağlıkta Estetik Dokunuş "  semineri etkinlik komitesi; Prof. Dr. Mustafa NİZAMLIOĞLU başkanlığında Öğr. Gör. Ebru CENGİZ, tarafından oluşturuldu. Seminer sonunda, Konuşmacımıza plaketi Öğr. Gör. Ebru CENGİZ tarafından takdim edildi.

"Sağlıkta Estetik Dokunuş " semineri