Sağlık Söyleşileri "Covid ve Eklem Ağrıları"

Sağlık söyleşileri "Covid ve Eklem Ağrıları: Ortopedi’ de Güncel Tedaviler " semineri yapıldı.
Öğr. Gör. Ebru CENGİZ, Öğr. Gör. Emel ÇAKAR ve Dr. Öğr. Üyesi Erdi BİLGİÇ tarafından düzenlenen Sağlık Söyleşileri Semineri serisi kapsamında hazırlanan "Covid ve Eklem Ağrıları:Ortopedi' de Güncel Tedaviler " etkinliğine Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Doç.Dr. Ersin ERÇİN hocamız konuşmacı olarak katıldı.

Ortopedi Uzmanı Doç.Dr. Ersin ERÇİN; Covid döneminde eklem ağrıları nedenleri ve Eklem ağrılarında güncel tedavi yöntemleri hakkında bilgiler vererek öğrencilerin soruları cevaplandırdı.

K Blok Oditoryumda gerçekleşen, öğrencilerinin kariyer planlamalarına bakış kazandıran seminere ilgi oldukça yoğundu. Seminer sonunda konuşmacımızın "14 Mart Tıp Bayramı"  akademisyen ve öğrenciler tarafından kutlandı. Konuşmacımıza plaketi Öğr. Gör. Ebru Cengiz tarafından takdim edildi.

Sağlık Söyleşileri Covid