2021-2022 BAHAR DÖNEMİ MESLEKİ UYGULAMA HAKKINDA

2021-2022 Bahar Döneminde İstanbul İl Sağlık Müdürlüğüne Bağlı Devlet Hastanelerinde Mesleki Uygulama Stajı Yapacak Öğrencilerin Dikkatine!

1.      İstanbul İl Sağlık Müdürlüğünce Bahar Döneminde Mesleki Uygulama stajı yapması uygun görülen öğrencilerin ÖNCELİKLE (Üniversitenin SHMYO Web Sitesinde Duyurular kısmında Adı Geçen Öğrenciler) staj kaydı için gerekli belgeleri (heyet raporu vb.) kurumlardan öğrenip, bu belgelerle birlikte staj yapacakları ilgili kuruma başvurması gerekmektedir.

2.      İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı devlet hastanelerine yerleştirdiğimiz Mesleki Uygulama’ya çıkacak olan öğrencilerin sigorta girişleri okul tarafından yapılacak olup, 07.03.2022 Pazartesi gününden itibaren sigorta giriş belgelerini Kurumsal Öğrenci Mail adreslerinden miidb@gelisim.edu.tr (Muhasebe Birimi) adresine mail göndererek ya da okula gelerek Muhasebe Biriminden (A Blok) talep edebilirler.

3.      Buna bağlı olarak öğrencilerimizin işlemlerini tamamlayabilmesi adına (eğer hala Mesleki Uygulama Staj Formlarını imzalatmadıysanız) 07.03.2022-11.03.2022 tarihleri arasında saat 09.00-16.30 aralığında bilgisayar ortamında 3 nüsha olarak hazırladıkları “Mesleki Uygulama Staj Formu” ve kurum istiyorsa “Staj Sözleşmesi” ile birlikte okula gelip Program Başkanından (Program Başkanınızın okulda bulunmadığı günlerde SHMYO Staj Komisyonundan) (C Blok) ıslak imza alabilirler. Program Başkanınızdan (C Blok) imza aldıktan sonra SHMYO Müdürlüğü’nden (C Blok 2. Kat Sekreterliğe başvurabilirsiniz) onay alıp kuruma Muhasebeden aldıkları sigorta giriş belgeleri ile staj formlarını imzalatmaya gidebilirler. Kurumdan imza aldıktan sonra ise; staj formlarının bir nüshasının öğrenci işlerine bir nüshasının stajın yapılacağı kuruma ve bir nüshasının ise program başkanına teslim edilmesi gerekmektedir.

DİKKAT! Tüm öğrencilerimizin isimleri İl Sağlık Müdürlüğü’ne iletilmiş ve staj yazılımına kaydedilmiştir. İsminiz kuruma henüz iletilmemişse; hastanenin eğitim biriminden sorumlu kişinin/kişilerin staj yazılımını kontrol etmesi ya da İl Sağlık Müdürlüğünün bölge sorumlularıyla iletişime geçmesini rica edebilirsiniz.

*Mail yoluyla shmyostaj@gelisim.edu.tr adresine gönderilen İstanbul İl Sağlık Müdürlüğüne Bağlı devlet hastanelerinde staja çıkacak öğrencilerin evrakları kesinlikle KABUL EDİLMEYECEKTİR.
*Staj işlemlerinizin yürütülmesi ile ilgili problem yaşarsanız Program Başkanınızdan ya da shmyostaj@gelisim.edu.tr adresinden bilgi alabilirsiniz.

FORM VE BELGELER:
1.       Mesleki Uygulama Staj Formu (3 nüsha) (Staj Yapılacak Kuruma, Program Başkanına ve Öğrenci İşlerine teslim edilecektir.)
2.       Staj Sözleşmesi (Hastanenin isteğine bağlı olarak hazırlanmalıdır. Devlet Hastaneleri istemektedir.)

Mesleki Uygulama Öğrenci İsim listesini indirmek için tıklayınız.