Tıbbi Laboratuvar Teknikleri

2018 - 2019 Bahar Dönemi Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Program Başkanı Mesajı

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO) Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Programı Program Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Arzu ÖZGEN'in Dönem Açılış Mesajı

Değerli öğrencilerimiz,

Öncelikle 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarı Yılına başlamanın gurur ve sevincini yaşamaktayız. Eğitim ve öğretim hayatı her birey için daha iyi bir geleceği inşa eden insanlık için önemli olgulardan bir tanesidir. Öğrenmiş olduğumuz her bilgi olayları doğru yorumlamamıza ve gerçek hayatta doğru zamanda ve doğru yerde kullanmamıza yardımcı olur. Özellikle de üniversite eğitimi sadece tarih, bilim, matematik, coğrafya ve diğer konular hakkında bilgi edinmemizi sağlamaz, aynı zamanda nasıl yaşayacağımızı ve kötü durumlarla nasıl başa çıkabileceğimizi öğrenecek kadar öngörülü olmamızı sağlar.
Üniversite eğitimi bizlere mükemmel kariyer fırsatlarının kapılarını açarken, yaşamış olduğumuz dünya hakkında da bilgiler sunar, hayatla yüzleştirir, kişiyi kendi kararlarını alabilme olgunluğunu eriştirip, karşılaşmış olduğu başarı ve başarısızlıkları kabul etmesini ve dolayısıyla özgüveninin sağlam olduğu bir seviyeye ulaşmasını sağlar.
Günümüz dünyasında insanoğlu etkileşim içerisinde olduğu her durumda öncelikle kaliteyi aramaktadır. İstanbul Gelişim Üniversitesi ailesi olarak siz kıymetli öğrencilerimizi vatanını milletini seven, sorumluluklarının bilincinde olan, gözlere geleceğe umutla bakan bireyler olarak yetiştirmenin heyecanını yaşamaktayız.

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarı Yılının sizlere başarılar getirmesini ümit ediyorum.

Dr. Öğr. Üyesi Arzu ÖZGEN
Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Program Başkanı