Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik

2018 - 2019 Bahar Dönemi Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Program Başkanı Mesajı

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO) Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı Program Başkanı Öğr. Gör. Nazlı YÜCEOL'un Dönem Açılış Mesajı

Sevgili öğrenciler,

2018-2019 bahar yarıyılı bizler için sizlerle bilgiyi paylaştığımız, beraber geliştiğimiz, beraber büyüdüğümüz, çalışma hayatına sizleri donanımlı birer sağlık personeli olarak yetiştirmek üzere daha fazla çalıştığımız ve birlikte gayret ettiğimiz bir yıl olacak.
İçinde yaşadığımız bilgi çağının gerekliliği olarak sizler doğru bilgiye ulaşan, aldığı bilgiyi en doğru şekilde işleyen, düşünen, her daim sorgulayan, her geçen gün daha fazla araştıran, kendisini geliştiren ve aldığı bilgiyi en doğru şekilde kullanan bireyler olarak çalışma hayatındaki yerleriniz alacaksınız.
Siz değerli Tıbbi dokümantasyon ve sekreterlik öğrencilerinin sağlık alanında istihdam edilecek bireyler olarak hoşgörülü, soğukkanlı, empati kurma kabiliyetine sahip, teknolojiyi kullanan, günceli yakından takip eden, içinde yaşadığı çevreye, toplumsal olaylara duyarlı, sorunlara çözüm üretebilen, pratik düşünebilen bireyler olabilmenizi sağlayabilmek adına bizler Gelişim üniversitesi ailesi olarak her zaman olduğu gibi bu dönemde sizlerin desteği olmaya devam edeceğiz.
Daha fazla ürettiğimiz ve daha fazla öğrendiğimiz bir yarıyıl olması dileğiyle
Sevgiler...

Öğr. Gör. Nazlı YÜCEOL