Sağlık Kurumları İşletmeciliği

2023-2024 GÜZ DÖNEMİ MESLEKİ UYGULAMA HAKKINDA

2023-2024 Güz Döneminde İstanbul İl Sağlık Müdürlüğüne Bağlı Devlet Hastanelerinde Mesleki Uygulama Stajı Yapacak Öğrencilerin Dikkatine!

1.     İstanbul İl Sağlık Müdürlüğünce Güz Döneminde Mesleki Uygulama stajını yapması uygun görülen 2. sınıf öğrencilerin ÖNCELİKLE (Aşağıdaki listede bu öğrencilerin bilgileri yer almaktadır lütfen kontrol ediniz) staj kaydı için gerekli belgeleri (İSG, Tek Hekim Raporu vb.) ilgili hastaneden ya da ilgili hastanenin web sitesinden öğrenip, bu belgelerle birlikte staj yapacakları hastaneye istenilen tüm evrakları staj başlangıç tarihinden önce teslim ederek başvurularını tamamlaması gerekmektedir.

2.     İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı devlet hastanelerine yerleştirdiğimiz Mesleki Uygulama’ya çıkacak olan öğrencilerin sigorta girişleri okul tarafından yapılacak olup, 1. Gruplar 13.10.2023 Cuma günü; 2. Gruplar ise 27.10.2023 Cuma günü itibariyle sigorta giriş belgelerini E-devlet üzerinden kontrol edebilirler. E-devlet sisteminde sigorta giriş belgesi görünmeyen öğrenciler kurumsal öğrenci mail adresinden belirtilen tarihler itibariyle ahbulut@gelisim.edu.tr adresine mail atarak sigorta giriş belgesi talep edebilirler.

3.     Buna bağlı olarak öğrencilerimizin işlemlerini tamamlayabilmesi adına (hafta içi hergün mesai saatleri (09.00-16.30) içerisinde) bilgisayar ortamında 3 nüsha olarak hazırladıkları “Mesleki Uygulama Staj Formu” ve hastane istiyorsa “Staj Sözleşmesi” ile birlikte okula gelip Program Başkanından (Program Başkanınızın okulda bulunmadığı günlerde SHMYO Staj Komisyonundan) (C Blok) ıslak imza almaları gerekmektedir. Program Başkanından (C Blok) imza aldıktan sonra SHMYO Müdürlüğü’nden (C Blok 2. Kat Sekreterliğe başvurabilirsiniz) onay alıp hastaneye Muhasebeden alınan sigorta giriş belgesi ile giderek staj formlarına imza-kaşe alınması gerekmektedir. Hastaneden imza-kaşe aldıktan sonra ise; staj formlarının bir nüshasının öğrenci işlerine bir nüshasının program başkanına ve bir nüshasının ise stajın yapılacağı hastaneye teslim edilmesi gerekmektedir.

DİKKAT! Aşağıdaki listede yer alan tüm öğrencilerimizin isimleri İl Sağlık Müdürlüğü’ne iletilmiş ve staj yazılımına kaydedilmiştir. İsminiz kuruma henüz iletilmemişse; hastanenin eğitim biriminden sorumlu kişinin/kişilerin staj yazılımını kontrol etmesi ya da İl Sağlık Müdürlüğünün bölge sorumlularıyla iletişime geçmesini rica edebilirsiniz.

*Stajlar kesinlikle iptal edilmeyecektir ve herhangi bir telafi ya da uzatma yapılmayacaktır.

*Mail yoluyla shmyostaj@gelisim.edu.tr adresine gönderilen hiçbir staj evrakı kesinlikle KABUL EDİLMEYECEKTİR.

*Staj işlemlerinizin yürütülmesi ile ilgili problem yaşarsanız Program Başkanınızdan ya da shmyostaj@gelisim.edu.tr adresinden bilgi alabilirsiniz.

FORM VE BELGELER:
1.      Mesleki Uygulama Staj Formu (3 nüsha) (Staj Yapılacak Kuruma, Program Başkanına ve Öğrenci İşlerine teslim edilecektir.)
2.      Staj Sözleşmesi (Hastanenin isteğine bağlı olarak hazırlanmalıdır. Devlet Hastaneleri istemektedir.)

Öğrenci listesini indirmek için tıklayınız.