Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri

Terapötik masaj nasıl yapılmalıdır? Öğretim Görevlisi Ali Karaağaç anlatıyor

Öğretim Görevlisi Pelin Özgünay, 'Masaj Teknikleri ve Uygulamaları' dersi kapsamında, İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Podoloji Program Başkanı ve Fizyoterapi Öğr. Gör. Ali Karaağaç'ı ağırlayarak “Terapötik masaj nasıl yapılmalı? Öğretim Görevlisi Bkz. Ali Karaağaç anlatıyor” etkinliği düzenledi.

Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Programı Masaj Teknikleri ve Uygulamaları, İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Podoloji Bölüm Başkanı ve Fizyoterapi Programı Öğretim Görevlisi Ali Karaağaç'ın katılımıyla gerçekleştirildi. Eğitim, terapötik masaj ve uygulamalarını içeriyordu. Masaj teknikleri geniş bir alanda değerlendirilirken sağlıkla ilgili bilgiler aktarıldı. Eğitim, Saç Bakım ve Güzellik Hizmetleri Program Başkanı Pelin Özgünay ve öğrencilerin sorularıyla sona erdi.