Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri

Ph Trikoloji ve Kalıcı Saç Düzleştirme

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO), Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Programı Öğr. Gör. Aylin Koç tarafından organize edilen "Ph Trikoloji ve Kalıcı Saç Düzleştirme" konulu semineri yapıldı.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri programı tarafından “Ph Trikoloji ve Kalıcı Saç Düzleştirme” eğitim semineri gerçekleştirildi.

İlker Yavrutürk'ün katkılarıyla gerçekleşen uygulamalı seminerde; Ph trikoloji ve kalıcı saç düzleştirme işlmeleri hakkında teorik paylaşımların yanı sıra uygulamalı olarak saç düzleştirme işlemi gösterildi.

Etkinliğe öğrenciler yoğun ilgi gösterirken, aktarılan anlatımlı uygulamalarla da büyük keyif aldılar. Sayın  İlker Yavrutürk'e
Öğr. Gör. Aylin Koç tarafından katılımları için teşekkür edildi ve plaketleri takdim edildi.