Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri

Cilt Bakımında Dermaroller ve Dermapen Kullanımı

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO), Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Programı Enst. Görmek. Aylin Koç tarafından düzenlenen "Cilt Bakımında Dermaroller ve Dermapen Kullanımı" konulu seminer düzenlendi.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri programı tarafından "Cilt Bakımında Dermaroller ve Dermapen Kullanımı" eğitim semineri gerçekleştirildi.

Nemesis Medikal kurucusu ve eğitmeni Uzman Estetisyen Şenay Sırtaş'ın katkılarıyla gerçekleştirilen uygulamalı seminerde; Cilt bakımında dermaroller ve dermapen uygulama aşamaları teorik paylaşımlarla birlikte uygulamalı olarak gösterildi.

Öğrenciler etkinliğe yoğun ilgi gösterirken, anlatımlı uygulamalardan da keyif aldılar. Uzman Estetisyen ve Eğitmen Şenay Sırataş'a katılımlarından dolayı teşekkür edilerek plaketleri takdim edildi.