Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri

2018 - 2019 Bahar Dönemi Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Program Başkanı Mesajı

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO) Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Programı Program Başkanı Öğr. Gör. Pelin ÖZGÜNAY'ın Dönem Açılış Mesajı

Değerli öğrenciler,

2018-2019 güz yarılı yılını başarı ile tamamlayıp, 2018-2019 bahar dönemine kapsamlı bir gelişme göstererek girmekteyiz. Üniversitemizin sürekli gelişimini, ayrıntılı eğitim kalitesinin artışını ve öğrenimin ilerlemesini görmekten mutluluk duyuyoruz. Biz öğretim elemanları ve öğrenciler ulusal ve uluslararası okullar arasındaki akademik standart boşluklarını daraltmaya devam ediyoruz.
2018 – 2019 bahar yarıyılı eğitim ve öğretim yılında üniversitemiz, öğrencilerle ilgili ahlaki ve davranışsal özelliklerin nitelik talimatlarını etkin bir şekilde uygulayan, entelektüel insan kaynaklarını eğitmek için büyük çabalar gösteren, yenilikçi müfredatı etkili bir şekilde uygulayan, mesleki rehberliği çeşitli konularda düzenleyen misyonunu devam ettirmektedir. Üniversitemiz toplumun artan ihtiyaçları, eşzamanlı olarak uluslararası standartlara olan yakın mesafesini başarıyla sürdürmektedir.
İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri programı, eğitim ve araştırma yolluyla hayatları değiştirmeyi amaçlayan, bilim ışığında mesleğinde hizmet odaklı, donanımlı bir personel olma yolunda ilerlemeye devam edecektir. Bunun yanı sıra, Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri programı, öğrencilerin sınırlarını zorlayabilecekleri, yeni olasılıkları keşfedebilecekleri, bilgi ve becerilerini yeni seviyelere yükseltebilecekleri işbirlikçi bir kültür yaratmaya ve teşvik etmeye devam edecektir.
Öğrencilerimiz için ellerinden gelenin en iyisini yapmaları ve davranmaları için yüksek standartlar ve beklentiler belirlediğimiz özenli, kapsayıcı inancımızla gurur duyuyoruz. Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri programı öğrencilerinin üniversitemize katıldığı andan itibaren, mutluluklarını ve ait olma duygusunu hissetmelerini istiyoruz. Programımız diğer dönemlerde olduğu gibi bu dönemde de, her türlü eğitim ihtiyacına samimi, arkadaşça ve uyumlu bir ortam oluşturmayı hedeflemektedir. Öğrencilerin başarılı bir öğrenim alabilecekleri, kendilerini rahat hissedebilecekleri bir atmosfer yaratmak için dersliklerimizi, laboratuvarımızı ve eğitim gruplarımızı tekrar gözden geçirmekteyiz.
Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri programı, dinamik ve yenilikçi eğitim anlayışı ile çalışmalarınızı kolaylaştırmak için modern öğretim tekniklerini kullanacaktır. Yeni dönemde nitelikli öğretim elemanı ve üyesi kadrosuyla farklı hizmet öğrenme girişimlerine ve sektör tanıtımlarına katılmayı hedeflemektedir. Program öğretim elemanı kadrosunun eğitiminiz sırasında, müfredatınızdaki ve müfredat dışı etkinlikleriniz için size iyi bir rehberlik ve akıllıca tavsiyelerde bulunabileceklerine inanıyorum. Bu nedenle; onlarla yakın çalışmanızı, sorular sormanızı ve etkinliklerine katılmanızı öneririm.
2018-2019 bahar yarılında tüm öğrencilerimize sağlık, başarılı akademik sonuçlar ve mutluluklar diliyorum. Yeni eğitim ve öğretim dönemi hayırlı olsun.

Pelin ÖZGÜNAY
Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Program Başkanı