Laboratuvar Teknolojisi

Telafi İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Hakkında

Değerli Öğrenciler,

6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu gereği hastanelerde ve diğer alanlarda dönem içinde mesleki uygulama/yaz stajı yapacak 1. SINIF tüm öğrencilerin (Optisyenlik Programı hariç 25-26.05.2023 tarihli eğitimde başarısız olmuş ya da herhangi bir sebeple bir önceki eğitime katılamamış olan tüm 1. Sınıf öğrencileri için geçerlidir) alması zorunlu olduğu “Temel İş Sağlığı ve Güvenliği” Eğitimi uzaktan eğitim olarak B sınıfı İSG uzmanı Öğr. Gör. Fatma NİZAMLIOĞLU tarafından 30 ve 31 Mayıs 2023 tarihlerinde LMS üzerinden asenkron olarak verilecektir. Temel İSG Eğitimi gereği öğrenciler eğitimlerinin sonunda yine LMS üzerinden 31 Mayıs 2023 saat 17.00-23.59 saatleri arasında çevrimiçi olarak sınava girecekler ve geçer not alanlara (en az 60 puan ve üzeri) İSG eğitimi aldıklarına dair belge verilecektir.

DİKKAT! Eğitim asenkron olarak verilecektir. Yapılacak eğitimin başka bir telafisi olmayacaktır. 25-26.05.2023 tarihli İSG eğitimine katılan ve başarılı olan öğrenciler bu eğitime katılmayacaklardır. LMS üzerinde eğitim belirtilen tarihlerde aktifleştirilecektir. Bu eğitim 1. Sınıf tüm öğrencilerimiz için yapılmaktadır.

Sağlıklı Günler Dileriz.

SHMYO Staj Komisyonu