Laboratuvar Teknolojisi

Mazeret Sınavı Hakkında

Sevgili Öğrenciler,
2022-2023 Bahar Yarıyılı ara sınavlarına, sağlık sorunları nedeni ile giremeyen öğrencilerden ‘İGÜ Önlisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği’ maddesinde yer alan hükümler doğrultusunda başvurmaları koşulu ile Yönetim Kurulunca uygun görülenler mazeret sınavına katılabilirler.

Önemli Not: Raporlarda tarih, saat, protokol numarası veya barkod bulunması zorunludur. Mazeret bittikten en geç bir hafta sonrasına kadar başvuru yapılmalıdır. Son başvuru tarihi 14.05.2023 saat 17.00 dir.

Başvurular sekreterliğe gelerek elden ya da öğrenci e posta adresi kullanılarak shmyo@gelisim.edu.tr adresinden mail aracılığı ile yapılabilir. Başvurularınızda herhangi bir hak kaybına uğramamanız için bu hususlara dikkat etmeniz büyük önem taşımaktadır.
Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Başvuru formu için tıklayınız