Laboratuvar Teknolojisi

İSG Eğitimi Hakkında

Değerli Öğrenciler,

6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu gereği hastanelerde ve diğer alanlarda dönem içi ve yaz stajı yapacak 2. Sınıf 2020-2021 Bahar ve 2021-2022 Güz dönemlerinde Yatay Geçiş ile gelen öğrencilerin alması zorunlu olduğu “Temel İş Sağlığı ve Güvenliği” Eğitimleri uzaktan eğitim olarak B sınıfı İSG uzmanı Öğr. Gör. Fatma NİZAMLIOĞLU tarafından 21 ve 22 Ekim 2021 tarihlerinde LMS üzerinden asenkron olarak verilecektir. Temel İSG Eğitimi gereği öğrenciler (2. Sınıf yatay geçiş ile gelen tüm programlardaki öğrencilerin katılımı zorunludur) eğitimlerinin sonunda 22 Ekim 2021 saat 17.30-23.59 saatleri arasında sınava girecekler ve geçer not alanlara İSG eğitimi aldıklarına dair belge verilecektir.

Sağlıklı Günler Dileriz.

SHMYO Staj Komisyonu