Laboratuvar Teknolojisi

Ek Tek Ders Sınavları Hakkında

Sevgili Öğrenciler,

2022-2023 güz yarıyılı 15.02.2023 tarihinde gerçekleştirilen tek ders sınavına 6 Şubat tarihli depremler nedeniyle katılamayan öğrencilerimiz için ek tek ders ve not yükseltme sınavı yapılacaktır. Sınav başvurusunda bulunmak için10.04.2023-13.04.2023 tarihleri arasında  aşağıdaki formu doldurulması ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Sekreterliğine teslim edilmesi ya da shmyo@gelisim.edu.tr mail adresine gönderilmesi gerekmektedir.

Sınav bayramdan sonra yüzyüze gerçekleştirilecek olup sınav tarih ve saat bilgisi yeni bir duyuru ile açıklanacaktır. Sınav mezuniyet aşamasında olan depremzede öğrencilerimiz içindir. Daha önce alıp başarısız olduğu tek bir dersi kalan öğrenciler "Tek ders sınavı"na ve bütün derslerinden başarılı olup GANO'su 2.0 altında kalan öğrenciler  "Not yükseltme sınavı"na başvuru yapabilir.

Yaz stajının yapılıp yapılmaması başvuru için engel değildir.

Not: 13.02.2023 saat 17.00 sonrasında göderilen başvurular işleme alınmayacaktır.

* Öğrencilerin depremzede olduklarını ikametgah belgeleriyle veya e devlet üzerinden alınan depremzede belgeleriyle kanıtlamaları gerekmektedir.

Not Yükseltme Sınavı Başvuru Formu

Tek Ders Sınavı Başvuru Formu