İlk ve Acil Yardım

İLK VE ACİL YARDIM PROGRAMI STAJ HAREKETLİLİĞİ BAŞLADI

Gelişim Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu İlk ve Acil Yardım Program Başkanı Öğr. Gör. Emel Çakar güz dönemi için staj hareketliliğinin başlamasının bilgisini verdi.

İstanbul Gelişim Üniversitesi İlk ve Acil Yardım Programı 2021-2022 Güz dönemi staj hareketliliği başladı. Programımız öğrencileri bu dönem içerisinde İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Kamu Hastaneler Birliği Hastanelerine, 112 Avrupa Komuta’ ya bağlı istasyonlar ve 112 Anadolu Komuta’ ya bağlı istasyonlarda ve Özel Sağlık Merkezlerinde stajlarını yapacaklardır.

Mesleki Uygulama stajının amacı; öğrencilerimizin mesleki birikimlerini artırmak, çalışma alanlarına dair farkındalıklarını oluşturmak, profesyonel ilişki kurma becerileri geliştirmek, var olan bilgi birikimlerini alanda test etme şansı sağlamak, yeterliliklerini keşfetmek, multidisipliner ekip anlayışını özümsemelerini sağlamaktır.

Öğrencilerimizden beklentilerimiz; Edindikleri teorik bilgi ve birikimleri uygulama alanında kendilerine ve üniversitemize yakışır bir şekilde yansıtmalarıdır.

Yüz yüze eğitim-öğretime tekrar başladığımız şu günlerde öğrencilerimizin heyecanını canı gönülden paylaşıyor, stajlarında başarılar diliyor ve sağlıklı güzel bir dönem geçirmeyi umut ediyorum.