Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu - shmyo@gelisim.edu.tr

İlk ve Acil Yardım








 Yaz Stajı Hakkında




2021-2022 Yaz Döneminde İstanbul İl Sağlık Müdürlüğüne Bağlı Devlet Hastanelerinde Yaz Stajını/Mesleki Eğitimlerini Yapacak Öğrencilerin Dikkatine!
  1. İstanbul İl Sağlık Müdürlüğünce Yaz Döneminde staj yapması uygun görülen öğrencilerin (Aşağıdaki listede bu öğrencilerin bilgileri yer almaktadır) staj kaydı için gerekli belgeleri (İSG, Heyet Raporu vb.) ilgili hastaneden ya da ilgili hastanenin web sitesinden öğrenip, bu belgelerle birlikte staj yapacakları hastaneye istenilen tüm evrakları staj başlangıç tarihinden önce teslim ederek başvurularını tamamlaması gerekmektedir.
 
  1. İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı devlet hastanelerine yerleştirdiğimiz Yaz döneminde mesleki eğitime çıkacak olan listede yer alan öğrencilerin sigorta girişleri okul tarafından yapılacak olup, 21 Haziran 2022 Salı gününden itibaren sigorta giriş belgelerini E-devlet üzerinden kontrol edebilirler. E-devlet sisteminde sigorta giriş belgesi görünmeyen öğrenciler okula gelerek Muhasebe Biriminden (A Blok) sigorta giriş belgesi talep edebilirler.
 
  1. Buna bağlı olarak öğrencilerimizin işlemlerini tamamlayabilmesi adına 21 Haziran 2022 Salı – 24 Haziran 2022 Cuma tarihleri arasında saat 10.00-16.00 aralığında bilgisayar ortamında 3 nüsha olarak hazırladıkları “Yaz Staj Formu” ve hastane istiyorsa “Staj Sözleşmesi” ile birlikte okula gelip Program Başkanından (Program Başkanınızın okulda bulunmadığı günlerde SHMYO Staj Komisyonundan) (C Blok) ıslak imza almaları gerekmektedir. Program Başkanından (C Blok) imza aldıktan sonra SHMYO Müdürlüğü’nden (C Blok 2. Kat Sekreterliğe başvurabilirsiniz) onay alıp hastaneye Muhasebeden alınan sigorta giriş belgesi ile giderek staj formlarına imza-kaşe alınması gerekmektedir. Hastaneden imza-kaşe aldıktan sonra ise; staj formlarının bir nüshasının öğrenci işlerine bir nüshasının stajın yapılacağı kuruma ve bir nüshasının ise program başkanına teslim edilmesi gerekmektedir.
DİKKAT! Aşağıdaki listede yer alan tüm öğrencilerimizin isimleri İl Sağlık Müdürlüğü’ne iletilmiş ve İl Sağlık Müdürlüğü’nün staj yazılımına kaydedilmiştir. İsminiz kuruma henüz iletilmemişse; hastanenin eğitim biriminden sorumlu kişinin/kişilerin staj yazılımını kontrol etmesi ya da İl Sağlık Müdürlüğünün bölge sorumlularıyla iletişime geçmesini rica edebilirsiniz.
*Mail yoluyla shmyostaj@gelisim.edu.tr adresine gönderilen hiçbir staj evrakı kesinlikle KABUL EDİLMEYECEKTİR.
*Staj işlemlerinizin yürütülmesi ile ilgili problem yaşarsanız Program Başkanınızdan ya da shmyostaj@gelisim.edu.tr adresinden bilgi alabilirsiniz.
 
FORM VE BELGELER:
 
·         Yaz Stajı Başvuru Formu  (3 nüsha) (Staj Yapılacak Kuruma, Program Başkanına ve Öğrenci İşlerine teslim edilecektir.)
·         Staj Sözleşmesi  (Hastanenin isteğine bağlıdır.)
 
 
Öğrenci listesini indirmek için tıklayınız