Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu - shmyo@gelisim.edu.tr

Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi








 Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Programı Gezisi


İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi programı öğretim elemanları ve öğrencileri 21 Aralık'ta gezi etkinliğine katıldı.


Program Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Negin Azerabadi, program öğretim elemanları Öğr. Gör. Esra Nur Yaşa, Öğr. Gör. Ezgi Genç Yılmaz ve Öğr. Gör. Ebru Koç'un önderliğinde düzenlenen gezi 21 Aralık 2022 Çarşamba günü gerçekleşti. Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi programı öğrencileri Aksu Vital Doğa Ürünler Üretim Tesisi'ne ziyarette bulundu. Gezide tesisin işleyişi, üretilen ürünler, teknik bilgiler ve cihazlar üzerine öğrenciler bilgilendirildi.