Çocuk Gelişimi

Online Tanıtım Günleri Çocuk Gelişimi Yayını

İstanbul Gelişim Üniversitesi Çocuk Gelişimi Programı online tanıtım günleri kapsamında düzenlenen canlı yayına katılarak, 'Çocuk Gelişimci Penceresinden Çocukla İletişim' üzerine söyleşi yaptı.

Çocuk Gelişimi Programı online tanıtım günleri kapsamında düzenlenen canlı yayına katılarak, 'Çocuk Gelişimci Penceresinden Çocukla İletişim' üzerine söyleşi yaptı. Program öğretim görevlisi Emek Uçarman Özgen'in moderatör, program başkanı ve Çocuk Gelişim Uzmanı Merve Mercan'ın konuk olduğu program igushmyo instagram hesabında yayımlandı ve kaydedildi.

Çocukla iletişim kurarken dikkat edilmesi gereken noktalar, doğru bilinen yanlışlar konuşuldu. Bir ebeveyn ve çocuk gelişimci dili üzerinden kıyas yapılarak, doğru bir iletişim nasıl olmalı sorularına cevap arandı. İletişimin insanlar ve toplum üzerindeki etkisi düşünüldüğünde, toplumun parçası ve geleceğin yetişkini olan çocukla iletişim kurmak ve dilini bilmek konusunun önemi vurgulandı. Söyleşiyi kaçıranlar, programı merak edenler ve tüm bahsettiğimiz soruların cevaplarını merak edenler için resmi Instagram hesabından yayın kaydedilerek paylaşılmıştır. Sağlıklı günler dileriz.