"Yeterki İste... Ultra Hedeflere Ultra Adımlar" Semineri

YETERKİ İSTE

İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu tarafından 17 Nisan 2018 tarihinde Taşkent konferans salonunda Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mustafa NİZAMLIOĞLU başkanlığında, Öğretim Görevlileri Ebru CENGİZ, Murat DÜNDAR, Selim ÖĞÜT, Mehmet ÇİTEKCİ tarafından düzenlenen "Yeterki İste... Ultra Hedeflere Ultra Adımlar" söyleşisi katılımcıların yoğun ilgisi ile gerçekleştirildi.
Kapadokya Ultra Trail 110 km yarışında 1. Olan Ultra maraton koşucusu Elena POLYAKOVA ve Dünyanın 7 ayrı kıtasında 7 ultra çöl maratonunu başarı ile tamamlayan ilk ve tek Türk sporcu Alper DALKILIÇ’ın öğrenciler ile yaptığı söyleşi interaktif olarak gerçekleştirildi. Davetli misafirlere katılımlarından dolayı Öğr. Gör. Murat DÜNDAR tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.